2017. szeptember 23.

Felmentette a bíróság a saját húgával háló norvég fiút

Felmentette a bíróság a saját húgával háló norvég fiút. A 20 éves fiú óriási megbánást tanúsított. Nehezen tudott a norvég bíróság döntést hozni egy fiatal fiú esetében, aki a saját húgával hált.Az eset még 2005-ben történt, ám a bíróság több mint másfél évig halogatta a döntést annak a rogalandi fiúnak az ügyében, aki elcsábította az akkor tizenhat éves húgát.

A fiú mindössze húsz éves volt, és saját bevallása szerint nem volt tudatában annak, hogy mit cselekszik, mert az eseményre ittas állapotban került sor.
A húg ugyanakkor nem könnyen adta be a derekát, noha állítása szerint nem történt nemi erőszak. A bíróságnak az eset nagyon sok fejtörést okozott, ugyanis az északi országban a modern törvénykezés szabályainak kialakítása óta nem volt precedens hasonló esetre.


A fiatalember végül megúszta egy harminc napos felfüggesztett börtönbüntetéssel az ügyet – bírái elnézőek voltak vele szemben, mert óriási megbánást tanúsított. A család ugyanakkor kénytelen volt elköltözni a kis faluból, ahol az eset napvilágra kerülése előtt laktak, mert a település lakói folyamatosan fenyegették őket.

(Forrás: Hírszerző)