2017. szeptember 23.

Leszoptam az öcsémet

Tavaly nyár végén szüleimmel elutaztunk a Velencei tóhoz, hogy még suli előtt kifürödjük magunkat és elbúcsúztassuk a nyári szünetet. Egy kis olcsóbb kempingben voltunk pici kőházakban, nem nagyon maradt pénzünk jobbra, elutaztuk az összes vagyonunkat:) De azért szép helyen volt, sok zöld fa meg növény meg madarak, csak nem volt valami komfortos, de ilyen helyre nem is azért megy az ember szerintem. Én az öcsémmel voltam egy szobába, egymással szembe fordított ágyakon aludtunk. Kicsit dohos alapszag volt a szobában meg műszálas huzat tábori pecséttel, nagyon osztálykirándulás hangulatom volt. De a legrosszabb lefekvés utáni fél óra volt, mikor is öcsém minden este magát kényeztette a takaró alatt, és azt kellett hallgatnom.. nyikorgott az ágy, mozgott a takarója, de a tudat volt a legrosszabb, jaj! Néha köhintettem egyet hogy mégis hagyja már abba, ekkor kb. tíz másodpercig leállt, majd folytatta ugyanott. Kezdett már az agyamra menni, de mégsem akartam ennyire kínos helyzetbe hozni, hogy konkrétan rászólok!

Utolsó előtti nap jó nagyot kirándultunk, ettünk pisztrángot, vattacukit, vettünk mindenféle gipsz baromságot a polcokra emlékül, hogy itt is jártunk, szóval tartalmas nap volt. Késő este volt már mikor visszaértünk, kb. 11óra után picivel. Öcsémmel bevonultunk a szobánkba, összeszedtük a törülközőt, fogkefét, én még hajgumit meg pizsit, és elindultunk a kinti zuhanyzókhoz. Egy épületben volt három zuhanyzórészleg 5-5 zuhanyzóval, pont olyanok, mint egy táborban. Nem szokás ilyen későn menni zuhanyozni a kempingben, ilyenkor már csak egy zuhanyzószoba volt nyitva, a másik kettőt bezárták. Meg kellett dumálnom az öcsémmel a helyzetet:
- Figyu, én megyek be először, várjál, mondjuk fél percet, addig bemegyek az utsó zuhanyzóba, aztán jöhetsz te is csak ne oda ahova én! -mondtam röhögve.
- Jó csak siess már, mert álmos vagyok – mondta az öcsém.
Gyorsan berohantam, levettem a rövidnadrágom, a felsőm, letoltam a bugyimat és összefogtam a hajam. Az öcsém már jött is be, az utolsó pillanatban tipegetem be a fal mögé a zuhanyzóba. Megnyitottam a csapot, vártam a jó forró vizet, hogy lemossam a testem, de csak enyhén langyos víz volt, mindenki elhasználta előlünk a melegvizet..
- Nálad sincs meleg víz? – kérdeztem az öcsémtől, aki a mellettem levő zuhiban állt.
- Őőő.. hát nemsok, de nekem így is jó, nagyon melegem van!
Kicsit hebegve válaszolt, gondoltam ő is érzékeny a hideg vízre.
- Te is kifáradtál a mai naptól? -kérdeztem, de nem válaszolt.. – Hahóóó!
- Jaa bocsi, igen igen én is elfáradtam! – válaszolta
- Hűű ez így nagyon szar, lefagy a mindenem, én végeztem azt hiszem! – elzártam a zuhanyt, és szóltam az öcsémnek:
- Én már mennék hallod!? Menj és öltözz fel, aztán menj ki, majd jövök én is!
- Menj, ha akarsz én is jövök mindjárt!
- Én el nem sétálok előtted meztelenül, az biztos! Siess!
Eltelt kb. 5 perc, már vacogtam a zuhany alatt, az öcsém meg még folyatta a vizét kénye kedvére.
- Kész vagy már? Mi a fenét csinálsz, nem te akartál sietni?
- Jóó, jóó, mindjárt na!
- Mi a fenét csinálsz ennyi ideig?!
- Semmit, zuhanyozom!
Hát ennyi idő alatt már egy elefántot is lecsutakoltak volna, gondoltam magamban. Ekkor jöttem rá ,illetve csak nagyon erős sejtésem lett, hogy mit csinálhat ennyi ideig… tuti megint magát fogdossa, és ezért kell nekem itt fáznom! Most már nem érdekelt, rákiabáltam:
- Ugye nem magadat fogdosod te kis hülye!?
- Őőőő, háát és akkor mi van, illetve dehogy is! Nem!
- Nekem tökmindegy csak végezz már, mert kockára fagyok!
- Jól van, próbálom, de nem megy! – válaszolta most már leleplezetten.
- Gondolj a barátnődre, vagy mit tudom én, csak siess!
- Jó próbálom, de magamnak nem olyan egyszerű, mindig a Szilvi csinálja..
- Jaj istenem! – már nem tudtam mit csinálni, ott ácsorogtam, mint egy idióta és arra vártam, hogy a hülye öcsém kiverje magának… Nem bírtam tovább, muszáj volt lépnem valamit:
- Ha átnyúlok, és én csinálnám, akkor gyorsabb lenne?
- Mi van?! Te bolond vagy, nem fogod fogdosni a farkamat!
- Én sem látlak, te sem látsz, csak gondolj a barátnődre, Szilvire!
- Hát nem tudom, ez tök fura..
- Na gyere már – nyúltam át az egyik kezemmel – én is menni akarok már!
Fél perc csönd és semmittevés után beadta a derekát, illetve a farkát a kezembe. Tök forró volt, amin nem nagyon lepődtem meg, volt már dolgom farokkal, de a korához képest nem is volt olyan kicsi! Lassan végigvezettem rajta a kezem hogy \\”felmérjem\\” a helyzetet. Lassan elkezdtem mozgatni a csuklómat a farka tövénél, amire kis szuszogásokkal reagált. Kicsit izgatott a dolog bevallom, így látatlanba még sosem csináltam senkinek!
Amikor kezdett jobban szuszogni, ráfogtam a farka végére, kibújtattam a makkját a fitymájából és csak ott kezdtem el jártatni a kezem! Most már sokkal jobban szuszogott, néha még fel is nyögött, amitől én is kezdtem beindulni! Nem akartam elhinni, hogy ezt csinálom és még fel is izgulok! Egyre hangosabbakat nyögött, éreztem, hogy a vége felé jár, én meg hülye lassítottam.. nem tudom mért, pedig menni akartam de mégis élveztem, hogy így húzhatom az öcsémet! Szép lassú és hosszú mozdulatokra váltottam át, amitől az öcsém nem lett halkabb, de mégis sikerült valamennyire visszafognom! Pár mozdulat után éreztem hogy néha-néha valami rácsöppen a kezemre, és egyre sikamlósabb lesz a farka. Kiderült hogy közben eleresztett a szájából egy kis nyálcsimbókot a már majdnem száraz botra!

Csak úgy csúszkált a kezemben, a farka végétől a heréjéig, közben a csípőjét is elkezdte mozgatni. Megállítottam a kezemet, kis lyukat formáztam az ujjaimból és elkezdte dugni a markomat! Annyira felizgatott a dolog, a másik kezemmel magamat simogattam, és amikor ismét kezdett szárazabb lenni a farka, visszahúztam a kezem.
- Várj! – mondtam neki, és a már lucskos puncimat kezdtem el masszírozni a tenyeremmel, majd visszanyúltam és elkentem egyenletesen a farkán, folytatva a kényeztetést. Megérezve a friss punciszagot, iszonyatosakat nyögött, majd megszorította a csuklómat és berántott magához!
Egy hatalmasat sikkantottam, gyorsan letérdeltetett, a számba tömte a meleg és nyálkás farkát és mozogni kezdett! Nem nagyon ellenkeztem, csak a kezemmel toltam folyamatosan el magamtól, mivel a nagy hevében nem vette észre, hogy néha a torkomig nyomja a makkját, ami elég kellemetlen volt! Nem telt el fél perc sem, amikor visszatartotta a levegőjét, belemarkolt a hajamba és óriásikat lüktetett a farka! Az egész szám megtelt a spermájával, már nem tudtam vele mit csinálni annyi jött neki, és mivel lenyelni nem volt undorom, elengedtem a számat és hagytam kifolyni!
Az öcsém a végén majdnem összerogyott, majd mikor újra észhez tért, sűrű bocsánatkérésbe kezdett, hogy túl elragadtatta magát, és nagyon sajnálja! Persze nem haragudtam rá, én is élveztem valahol a dolgot, csak az bántott hogy megint a hideg zuhany alá kell állnom, hogy lemossam magamról az öcsém nedveit!

(olimpiq.com)