2017. szeptember 23.

Nagybácsi II.

A férfi a lábait kinyújtva segített a lánynak. A lány, gondolkodás nélkül átnyúlt és kioldott a férfi övét. A kigombolás és a cipzár lehúzása könnyedén ment. Ahogy a nadrág szétnyílt a nagy férfi nemi szerv előbukkant, keményen és egy kissé pulzálóan ágaskodott, a vöröslő vége csillogott a nevességtől.
Ted általában nem visel alsónadrágot. Így könnyebben mentek a dolgok és nagyon fel is izgatta őt ez a tény. Az unokahúga lélegzete elakadt a férfi vastag keménysége láttán. "Használd az ujjaidat!" - hallotta a férfi halk hangját.
A fiatal tini előre hajolt és az ujjaival megragadta a férfi rúdját. A bőrt bársonyosan simának és lágynak érezte bár az egész rúd meleg és kemény volt. "most egy kicsit az ujjaidat fel és le... Igen ez az. Ó... nagyon jó érzés." A lány még sohasem tartott faszt addig a kezében, nem volt semmilyen gyakorlata a fiúk ilyesfajta izgatásában.

Kriszti tudta, hogy későn kezdte. A legtöbb iskolai barátnője már a középiskolában csinálta ezt a fiúkkal, vagy legkésőbb a főiskola első évében. Az elmondások alapján, már a második vagy harmadik randi alkalmával elvárták a fiúk a lányoktól, hogy játszanak a faszukkal a lányok, akik közül a legtöbben buzgón ezt meg is tették. Manapság a legtöbb gyerek számára ez olyan közönséges dologgá vált, mint a csókolódzás, de Krisztinek ez volt az első alkalom, hogy foghatott és érezhetett egy férfi nemi szervet, ami felizgatta, megfélemlítette és megijesztett őt. Kriszti kísérletezve követte a nagybátyja utasításait, és gyengéden csúsztatta fel és le a kezét a sima forró rúdon. Megrémült a férfi kétségtelen élvezetének hangjaitól, de a tevékenységét különösen izgatónak találta és élvezettel mosolygott azon képességén, hogy a férfinak ilyen kéjt tud okozni. A férfi a nagyujját végig húzta a lány szája felett és nagyon örült, amikor a lány az ajkaival elkapta az ujja szárát, majd nyalni és szopni kezdte. A nagybátyja ujjának a szája feletti mozgása annyira jó érzés volt, olyan szexi, hogy Kriszti ösztönösen beszopta a szájába. Azonnal, természetesen szopott, a férfi nagyujját az ajkaival körben szorította, és a szájában húzogatta. Az szopás még izgatottabbá tett és még nedvesebb lett a lábai között.
Néhány perc múlva Ted halk cuppanással húzta ki nagyujját az unokahúga szívó és szopogató szájából.

- "Most a száddal a faszomon csináld, úgy mintha a nagyujjammal tennéd." - mondta halkan és határozattan a férfi.
Kriszti egy pillanatra megmerevedett, az ujjai a nagybátyja vastag lüktető fasza köré fonódtak. Egy leszopás. Ahogy a lányok az iskolában ezt nevezik. Sokat hallotta őket erről beszélni már a középiskola óta. Azt hallotta, hogy az egy általános dolog volt a gyerek között a suliban és azt, hogy a farokkal való játékhoz hasonlóan a fiúk ezt is elvárták a lányoktól néhány randi után. Néhány lány, mint például a barátnője, Carrie még dicsekedett is az orális képességeivel és hogy hogyan tudják a fiúkat így az orgazmusig szopni. Ez Krisztit mindig egy kicsit kényelmetlenül érintette és zavarba jött, amikor a barátnői kacarászva, nyíltan beszéltek ilyen dolgokról. Olyan tisztátalannak tűnt, ordenáré dolognak, hogy tud egy lány...?

Most már Kriszti tudta. Az iskolai barátnőihez hasonlóan szexuálisan vágyakozóvá vált. A főkapcsoló bekapcsolódott és a szex egész gyönyörű csodálatos világa megnyílt a 15 éves lány előtt. Abban a pillanatban a kocsi első ülésén mivel meg akarta tenni, Kriszti felfedezte azt, hogy a lányok hogyan tudják azt a dolgot csinálni, amiről korábban azt gondolta, hogy olyan gusztustalan. Pillanatnyilag vágyott rá, hogy megtegye azt ennek a férfinak, ennek a szexi férfinak. A lány egy kissé hátrébb csúsztatta a testét a kocsi ülésén, hogy az oldalára tudjon fordulni. A feje lassan hanyatlott a nagy fénylő farokra. A nagybácsi keze leereszkedett és megmutatta a lánynak, hogyan emelje fel és tartsa egyenesen a fejét. "Csak nyald körbe a végét egy percre. Igen, jó kislány. Hagyd, hogy a nyelved körbe csússzon, és finom nevessé tegye." Kriszti gondolkodás nélkül követte a férfi utasításait. Nyelvén és az ajkain érezte a férfi faszának meleg bársonyos felületét, ahogy körbe nyalta a szobrászi fejet.

Néhány csepp átlátszó folyadék buggyant ki a végéből és kissé sós ízűnek érezte amint a nyelve hegyével, végigsimította a farok makkját. Oldalra fordítva a fejét a nyelve lefele végigutazott a sima oldalakon, a tövéhez közel lévő erős göndör fekete szőrzet csiklandozta az ajkait mielőtt elindult volna visszafelé. "Mmmm... ez finom. Istenem, te tudod, hogy kell csinálnod..." - dörmögte elismerően a férfi a lány felett. Az elismerő szavak kellemes érzéseket keltettek a lányban, különös érzéseket keltettek, forróvá és nedvessé tették a lába között. "Most használd a szád a végén, úgy ahogy a nagyujjammal csináltad... A vigyázz a fogaiddal!" A 15 éves lány, buzgón szélesre nyitotta a száját és elnyelte a nagybátyja vastag sötétvörös makkját. Az ajkait szorosan a vége köré zárta és szorosan tartva nyelvével folyamatosan izgatta a makk végét és annak környékét. Egy perc múlva a lány lejjebb hajtotta a fejét és hagyta, hogy a férfi faszából még több becsússzon a szájába. Ted zihált az unokahúga forró nedvességű ajkától, amely a faszán volt. Már az elejétől fogva annyira felizgatta az unokahúga szexi öltözéke, hogy úgy érezte, nem bírja ki sokáig ki azonnal belelövell a tini szájába. Csillapodásra kényszeríttette magát elterelve figyelmét a közeledő orgazmus jeleiről, majd a kezeit az unokahúga arcának oldalára tette és megmutatta, hogyan mozgassa a száját fel és le a merev hímtagján.

A lány gyorsan tanult, hamarosan a feje fel és lebólogatott a férfi ölében, a megszorított ajkai szopták és húzogatták a férfi faszának felső negyedét. Kriszti el sem akarta hinni, hogy milyen élvezetesnek és szexinek érezte ezt az intim aktust. Rájött, hogy a többi lány miért szerette ezt csinálni és a nagybátyja nyögéseinek hangjából ítélve a srácok, miért szerették, ha csinálják nekik. Ted is szórakozni akart az aranyos tini lánnyal. Mivel Kriszti az oldalár fordulva kucorogva feküdt az ülésen könnyen átnyúlt fölötte és becsúsztatta a kezét a rövid szoknya alá. Finoman cirógatta a feneke és a combjai hátulját, ujjaival kis köröket készített a lábak hátsórészén lévő puha bőr felszínén. Lépésről lépésre feljebb haladt a lány testén, amíg végül a keze tenyerével megsimogatta és megmarkolászta a tini lány csodálatosan feszes tini fenekét. A lány fenekének görbületei abban a szexi szatén bugyiban, amit nemrég vett neki, nagyon szépek és simák voltak. Az ujjai a lány fenekének vágatában fel és lebarangoltak.

A fenék simogatásának párpercnyi élvezete után az ujjai megkeresték a nyílást az új szexi bugyi alján. Gyorsan megtalálta és az ujjhegyei szétválasztották az anyagot és befurakodtak a megfelelő nyíláson. Azonnal megérezte a 15 éves lány puncijának nyirkos ajkait és elkezdte cirógatni a lány szexi rését, ahogy az ujjai végével kissé behatolt a lány nedves lyukába. A lány az autó ülésén fekve érezte, hogy a nagybátyja mit próbál csinálni. A felül lévő lábát előre húzta és még szabadabbá tette a lábai között lévő területet, várva a férfira hogy tegye vele azokat a dolgokat, amitől olyan szexisen nedves lesz, és olyan jól érzi magát. A szája már ki volt töltve és a fiatal lány ki volt éhezve, arra hogy a másik - oly sok élvezetet adó - nyílása is ki legyen töltve. Krisztinek elakadt a lélegzete, a száját megtöltötte a nagybátyja fasza, a férfi vastag középső ujja hirtelen mélyen felcsúszott a puncijába, a csiklót izgatva elkezdett ki - be a lányban.Ted a nadrágjával a bokája körül a kocsi első ülésén ült és élvezettel ujjazta az unokahúgát. A keze tenyerét a bugyival borított hátsón tartotta miközben az ujja ki - be csúszott a lány szűk puncijának sikamlós ajkai között. - "Istenem, ez nagyszerű" - gondolta magában, miközben kéjesen az ölébe pillantva figyelte a faszán dolgozó lány buzgó munkáját. Tudta hogy nem elég gyakorlott, ahhoz hogy eljuttassa őt az orgazmusig, bár néhány hasonló lány képes erre. Arra a lányra gondolt, akit tavaly ismert meg egy másik városban. Amy éppen csak betöltötte a 13 - at tényleg aranyosnak és ártatlannak tűnt, de bármennyire is próbálta kontrollálni magát, rekordidő alatt a szájába lövette az ondóját. Később rájött, hogy már nyolc éves kora óta leszopja a család összes férfi tagját.

Az anyja hirtelen halt meg rákban nem sokkal Amy nyolcadik születésnapja után és nem sokkal ez után az apja betanította őt, hogy hogyan elégítse ki szexuális vágyait a kezével és a szájával. Először nem igazán érdekelt hogy az apja mire kényszeríti. Valójában az intim cselekedetek közelségét élvezte, és azt hogy az apjának örömet okozhatott, ezzel nélkülözhetetlenné és kívánatossá válva apja számára. Mohó élvezettel várta, hogy apja hetente több éjszakán is bejöjjön a szobájába, kibújjon az alsóneműből és kielégítse felhalmozódott vágyait. A kislány ilyenkor felült az ágy szélére, az előtte ruhátlanul álló férfi előtt a kezével és a szájával egyszerre dolgozott, az apa száját halk, disznó szavak hagyták el, miközben gyengéden cirógatta a lány fejét. És hamarosan megtanult felismerni azt az érdekes morgó hangot amit a férfi a faszának a kirobbanása előtt szokott hallatni, ilyenkor Amy felemelte a száját a farokról csak az ujjait használt a munka befejezéséhez, aminek hatására az ondó sugárban lövellt ki az elvörösödött farok végégéből. Bár valójában nagyon szerette ezt csinálni az apjával, nem igazán szerette ízlelni és érezni a férfi sűrű nedvét a szájában és az apja nem igazán, kényszeríttette, hogy miközben elélvez, a faszát a lány a szájában tartsa. De a lány boldogan siklatta az ujjait gyorsan fel és le a hosszú merev rúdon, miközben a végéből kilövellt a sűrű meleg folyadék, amely lefröcskölődött a kezére. Amikor Amy 10 vagy 11 éves lehetett, a lány két idősebb bátyja rájött, hogy mit csinált az apjuk az elmúlt néhány évben Amyvel és fenyegetődztek, hogy elmondják a rendőrségnek, ha nem engedi meg az apjuk, hogy ők is ezt tegyék. Az apjuk először nagyon dühös volt leginkább, azért mert nem akart bajba kerülni a rendőrséggel és talán még börtönbe is, menni.

Elmondta ezt a lányának és sajnálkozva kérte, hogy kezdje el a bátyjaival is a tenni amit vele. A kislányt az egész egyáltalán nem érdekelte. A tény az, hogy Amy valóban élvezte ezeket az intim szex aktusokat, különösen mostanában ahogy izgalmat kezdett érezni az ölében, és túl boldog volt ahhoz, hogy ellent mondjon nekik. A fiúk nem dughatták meg a lányt, bár nagyon szerették volna, az apjuk megfenyegette őket, hogy, ha csak meg próbálják, agyonveri őket. De alig volt olyan nap, hogy legalább az egyiküket le nem szopta volna. Esténként gyakran az apja és a bátyjai leültek az elsötétített nappaliba és pornó videókat nézve letolt nadrággal nyíltan verték a faszukat. Miközben a szexfilmeket nézték a kis lány a kezével, az ujjaival és a szájával, körbejárva, segített nekik elélvezni és kilövellni az ondójukat. Később megengedte nekik, hogy miközben az állandóan begerjedt faszukat szopta, a lába között simogassák vagy az ingét kigombolva, játszanak az alig látható cicijével, ami egyre inkább kellemes érzéseket váltott ki a lányból. Még nem viselt melltartót és ahogy a testvéreinek az ujjai morzsolgatták és dörzsölgették a csupasz kis mellbimbóit, a rése meleg és nedves lett. Soha nem bántották, nem verték, nem bántak vele rosszul. Valójában nagyon különösen bántak vele, különösen, ha jó munkát végtett, ami egy idő utána napi házi rutinná változott. Ted elmesélte a saját, fiatal korukban kezdődött, szexuális kapcsolatát a húgával és a lánnyal különleges közelséget éreztek a korai szexualitásuk ébredését elmesélő történetek után.
Bár még szűz volt és az is akart maradni még egy jó darabig, nagy kedvvel ment el, a Ted ott tartózkodása alatt, szervezett bulikra. A szája és keze nagyon gyakorlott és ügyes volt, a fiúk valójában nagyon szerették, ha ő is jelen volt.

Később Tednek és másoknak megengedte, hogy ők is szájjal izgassák a testét. Istenem, mennyire szerette, és amikor legutóbb a lánnyal találkozott az elmesélte neki, hogy már a bátyjai is csinálják azt vele. Nem az unokahúga közel sem volt olyan jó mint az a gyakorlott kislány. De Ted tudta, hogy a lány tovább fog gyakorolni és tanulni. Nagyon szívesen hagyta, hogy a 15 éves lány annyit gyakoroljon rajra amennyit, csak akar.
- "Mmm... Igen, bébi, ez jó... mmm." - suttogta halkan a férfi miközben az unokahúga haját simogatta, akinek a feje lassan fel és le mozgott a férfi öle fölött, s az ajkai mohón tapadtak a férfiasságára. - "Istenem, aranyos puncid van!"
A férfi középső ujja folyamatosan ki - be járt a lány átnedvesedett punci - lyukában. Hallotta a lány nyögéseit amint a gyönyör érzései, gyülekeztek a lába között, s akinek a száját teljesen kitöltötte a férfi fasza.
- "Istenem, újra meg kell dugnom." - gondolta Ted. Kezeit az arcának két oldalára téve felemelte a lány fejét.
- "Azt akarom, hogy ülj fel... Ülj az ölem fölé!" A szőke lány azonnal megértette, hogy mit akar tenni a férfi. Roppantul mosolyogva mászott a férfi fölé, a térdeit a férfi derekának minkét oldalán az autó ülésére helyezve az öle fölé terpeszkedett. "Tegyél be magadba!" Kriszti a bal kezével lenyúlt és megtalálta a férfi nagy, vastag szervét amely még mindig nagyon nedves és csúszós volt a lány szájának nedveitől. Egyenesen felfelé irányítva a megduzzadt rudat, széjjelnyitotta a rést a bugyija alján és érezte, amint a vége szétfeszíti a nedves puncija külső ajkait. Kissé lejjebb ereszkedve a fiatal érezte hogy a vége kezd felfele mozogni a testében ahogyan lassan bele süllyedt az idősebb férfi keménységébe. Ted fasza lassan egyre beljebb csúszott az unokahúga ajkainak rugalmas sorosságok között. A kezeit a fölötte terpeszben álló lány mini szoknyája alatt, annak törékeny dereka körül tartotta. A ujjai alatt a combok bőre sima és forró volt és a tenyerével selymesnek érezte a bugyik anyagát miközben a középiskolás lányt egyre lejjebb, és lejjebb vezette a lüktető vastagságra. Végül, amikor megérezte, hogy a lány feneke ránehezedik az ölére tudta, hogy teljesen benne van. Nagy idegennek és izgatónak tűnt, ahogy a fasza a bugyi nyílását szétfeszítve belemélyedt a csodálatosan szűk kis punciba, bár a lány bugyiját még mindég érezte a csupasz lábaival. Olyan volt mintha a felöltözött unokahúgát dugná meg, akin tényleg minden ruha rajta volt.Ted gyakran vásárolt hasonló szexi ruhákat és alsóneműt néhány különleges fiatal lánynak. Látszott rajtuk, hogy tetszik nekik az ajándék, amit kaptak, és buzgón viselték, amikor a férfival voltak. Az alul nyílással rendelkező bugyik különösen alkalmasak voltak a nyilvános helyen való dugásra és a rajtakapás veszélye különösen izgatóan hatott a lányokra illetve Tedre.

Krisztinek tetszett, ami vele történt és gondolkodás nélkül felvett egy ritmust, a szex remek ritmusát. A kezeit a nagybátyja vállaira téve a 15 éves lány felemelte magát, miközben érezte a belőle kicsúszó vastag férfi hímtag gyönyörűen finom érzését. Aztán hagyta, hogy saját testsúlya lehúzza, le bele a nagybátyja faszba. A fiatal lány lassan, akarattal mozgott fel és le a férfi öle fölött a szemeit becsukva a teste és az elméje teljesen elveszett az újonnan felfedezett szex hihetetlen élvezetiben. Érdekesnek tűnt a lánynak is az a tudat, hogy úgy dugott, hogy a legtöbb ruha még rajta volt. Gyönyörűen szexi és disznó gondolatok villantak át az elméjén. "Istenem, az iskolában is viselhetném ezeket a bugyikat." - gondolta - "Talán rávehetnék néhány fiút, hogy így csinálja velem a suliba." Miközben a hirtelen jött hóvihar tombolt odakint, a pár összebújt a meleg elrejtőzködött kocsiban. Ted élvezettel dugta a 15 éves unokahúgát, a keze maga fölött tartotta a kemény formás bugyival borított hátsót, miközben a lány élvezettel lovagolt a férfin és újra meg újra bele nyomta magát a férfi csodálatosan vastag faszába. A szőke lány karcsú teste fel - le mozgott a férfi felett, a férfi a rúdját folyamatosan ki és betologatta az olajosan csillogó punciba és a szexuális élvezet hihetetlen tüze kigyulladt az ölében.
Szörnyen közelinek érezte az orgazmust, bele akart élvezni az érzéki kis punciba, amely úgy szívta be a faszát, mint egy forró nedves száj. Érezte, hogy felette az unokahúga mozgása felgyorsul, a lány feneke kemény lefele ható ütésekkel rácsapódott a férfi faszára, felnyársalva magát a férfi kőkemény faszán.

- "Mmmm..." - nyögte halkan, messziről érkezőnek tűnő hangon. Ted a lány arcára felnézve látta Kriszti csukott szemeit, a lány összpontosítása teljesen a dugásukra és a lába között növekvő erős kéjérzetre fókuszálódott. Az idős ember kissé mosolyogva figyelte a lány gyönyörű arcát és elégedett volt, hogy ő vezette be a lányt a szexbe. A mosolya önkéntelen nyögésbe ment át, ahogy a lány hüvelyének izmai megragadták és összenyomták a faszát. - "Istenem, olyan jó érezni téged!" - dörmögte a lánynak. Egy másik nyögés volt a lány egyetlen válasza.

Még gyorsabban kezdett a lány a férfi felett mozogni, a teste szinte fel - le szökellt a férfi ölében. Nem tudta hogy a lány el fog - e élvezni, de ő már nagyon közel volt hozzá. A jellegzetes összerándulások a golyóiban jelezték, hogy még néhány másodperc és beleélvez a lányba. - "Ó, Isteneeem... bassssszameg...!" - kiáltott fel a lány a férfi felett, a lélegzete keresztül sziszegett az összeszorított fogak között és a feje hátrahanyatlott, ahogy az orgazmus berobbant a combjai között.

Épp időben történt. A férfi szorosan megragadta a lány törékeny derekát és ráhúzta a lányt a kilövellő faszára. A férfi érezte amint a forró folyadék, kispriccel a faszából, pulzálva újra és újra, felfele bele a fiatal lányba, minden egyes összerándulás az élvezet egy újabb hullámát küldte keresztül a férfi testén. Ted meglepődött a kilövellt ondó mennyiségén - az ő korában általában tovább tartott még összegyűlt ennyi. Rájött, hogy a szexi tini unokahúga miatt gyűlt össze ilyen gyorsan ilyen sok. A pár több percen át összekapcsolódva maradt, a hatalmas orgazmusuk utóhatása lassan áramlott ki a testükből. Kriszti a nagybátyja testébe csimpaszkodott, a karjaival átölelte a férfi felsőtestét, amint egymásba karoltak és élvezték egymás kölcsönös kielégültségét. Végül Kriszti felemelkedett és lemászott a nagybátyjáról, megfordult és visszaült az autóülésre a férfi mellé, az "épp most lett megdugva" tekintet messziről látszott a lány tekintetében. Ted mindig hordott tiszta törölközőket a kocsijában hogy a szex után mindent megtisztíthasson, ezzel letörölték magukat, mielőtt visszaigazították volna a ruháikat. Aztán Kriszti előrehajolva egy nagy puszit adott a nagybátyjának és a nyelve szeretettel belenyalt a férfi szájába. A parkolóból kihajtva érezni kezdték a kiújuló vihar hatását. Az erős szél lökdöste a nagy autót és a felkavarodott hótól alig lehetett látni. Majdnem háromnegyed órába telt míg visszaértek a lakásba. A széltől és hótól korbácsolva szaladtak be mindketten.

Ica - family-incest.net