2017. szeptember 23.

Szertkeztem apámmal

Az álomfejtő válasza:
Megesik, és nem is olyan ritkán, mint azok hinni szeretnék, akik csak szeretnének, és pláne nem, mint azok hiszik, akik ezt a késztetésüket még önmaguk előtt is letagadják. Tízezer éve sincs, hogy ez nem szokás, sőt tilos. Más kérdés, hogy az elmúlt tízezer évben rengeteg minden történt, és épp ennek a tiltásnak a következtében: más lett a világ, más szabályok alakultak ki és érvényesek nemcsak és nem elsősorban a szex területén.

Ha megtörtént, megtörtént, próbáljon ne nagy jelentőséget tulajdonítani neki, a következményeiről, amik életvezetése zavaraikén jelentkezhetnek (de nem szükségképpen!) ezen a linknél olvashat (sajnos keveset). Ha komoly problémája adódik az életvezetésével, keressen fel egy pszichológust, ne ezzel, hanem az életvezetési problémájával, ha jó a pszichológus, úgyis eljutnak eddig a pontig, ha nem, keressen másikat.

Ha tart a viszonya, fejezze be, mert az életvezetése, majdani párkapcsolati sínylik meg. Ha nem Önön múlik a befejezés, kérjen segítséget, akár a rendőrségtől is. Szerencsés ha külön élnek, ha nem, törekedjék erre, az albérlet is megéri. És ha már külön élnek, próbáljon minél kevesebbet találkozni az édesapjával. Ha van kedve írni róla, akár ebbe a rovatba, akár a már említettben, akár emailben szívesen olvasnék történetéről.

(alomfejto.hu)